DIN HÄLSA - DITT VAL

Välkommen till Prosyrror

Sjuksköterskemottagningen i Sundsvall är en privat mottagning för dig som uppskattar god service och korta väntetider i lugn miljö. Vi erbjuder olika typer av provtagningar, vaccinationer och behandlingar.

Vi som jobbar på PROSYRROR är utbildade sjuksköterskor och en specialistsjuksköterska med utbildning i estetiska injektionsbehandlingar.

Vi brinner för bibehållen hälsa och förebyggande av sjukdom.

/ Specialistsjuksköterska Ann Liljeqvist med personal

Information om coronaviruset

Besök inte mottagningen om du har minsta symtom på en förkylning. Har du feber eller luftvägssymtom som hosta, andnöd eller halsont kontakta istället 1177 Vårdguiden via telefonnummer 1177 för att få mer information om vart du ska vända dig. Om du har allmänna frågor om corona, hur myndigheterna hanterar situationen och känner oro ring 113 13.

The Corona virus pandemic

Do you have a fever or respiratory symptoms such as cough, shortness of breath or sore throat? If so, do not go to a nursing home. Instead, contact 1177 Vårdguiden via telephone number 1177 to get more information about where to turn. If you have general questions about corona, how the authorities are handling the situation and are concerned, call 113 13.

Läs mer / Read more: www.folkhalsomyndigheten.se

Nyheter

2021-05-29: NYHET PROSYRRORS hälsotester. Läs mer...

2021-03-23: Nu öppet Måndag - Fredag. PCR tester kan bokas hela veckan.

2021-02-20: Antigentest/Snabbtest nu tillgängligt Läs mer...

2021-01-20: Antigentest/Snabbtest nu tillgängligt Läs mer...

2020-12-21: Företagare? Här kan ni testa era anställda för Covid-19. Läs mer...

2020-12-21: Viktig information om coronaviruset. Läs mer...

2020-12-08: Blodgruppstest kan nu bokas från och med v. 51. Läs mer...

Hälsoblodprover

OBS Vid bokning skriv in vilket test du bokar!

Ta med giltig legitimation!

D–vitamintest

D-vitaminbrist kan visa sig som trötthet, energilöshet och känslor av nedstämdhet. Många av oss i Norden har brist på D-vitamin då vinterhalvåret ger inga eller få soltimmar och D-vitaminreserverna minskar.

D-vitamin är en viktig beståndsdel i kroppen och brist kan leda till flera sjukdomar. D-vitamin påverkar våra gener i de flesta celler i kroppen och påverkar kroppens förmåga att ta upp fosfor och kalcium som är nödvändiga ämnen för ett fungerande skelett, vårt immunsystem och våra tänder.

D-vitamin lagras i vår kropp på sommarhalvåret genom solljusets UV strålar på vår hud. D-vitamin kan även fås via vissa livsmedel tex mjölk, ägg och fisk.

Pris 520 kr

Lilla sköldkörteltestet

Lilla Sköldkörteltestet innehåller de vanligaste testerna för att se problem med sköldkörteln: Hormonerna, TSH (hypofyshormon), T4 och T3 (sköldkörtelhormon).

Vanliga symtom vid underaktiv sköldkörtel (hypotyreos) är viktökning, trötthet och problem med koncentrationen. kroppen går på sparlåga och man kan även känna sig frusen och besväras av förstoppning och håravfall.

Vanliga symtom vid överaktiv sköldkörtel(hypertyreos) är ångest och viktminskning, försämrad sömn, pulsökning och svettningar. Kroppen går på högvarv pga att sköldkörteln producerar för mycket sköldkörtelhormon.

Testet ger svar på om du har en över- eller underfunktion av sköldkörteln.

Medicinering

 • Viktigt!
 • Om du äter Levaxin ska detta inte tas dagen för din provtagning. Stora mängder av Biotin (vitamin B7) kan påverka resultatet varför du bör avstå från detta några dagar innan din provtagning

Pris 450 kr

Vitamin och mineraltest

Vitaminer och mineraler är nödvändiga för många av kroppens funktioner tex immunförsvaret. Upplever du trötthet, energilöshet, eller känner dig nedstämd som påverkar din livskvalité? Eller är du bara intresserad av att se att du har rätt balans av vitaminer och mineraler i din kropp?

Innan provet avstå medicin järn, Biotin B7 och kosttillskott 24 timmar innan provtagning. Provet skall tas fastande, vara fastande 10 timmar innan. Du får dricka vatten/kaffe/te OBS utan mjölk. Undvik fet mat och alkohol dagen innan. Boka provet innan kl 11. Ta med din legitimation. Analyser: Järn, Kobalamin B12, Zink, Magnesium, Kalcium, Folat, Natrium, Kalium.

Pris 940 kr (8 analyser)

Trädpollenallergi-test

Besväras du under våren av rinnande och kliande näsa, nysningar och mildare andningsbesvär? Då kan du vara allergisk mot trädpollen. Trädpollen kommer under våren och ger då symtom. Hassel och al blommar tidigare än björk. Björkpollenallergi är den vanligaste.

Symtom på pollenallergi är nästäppa, vattnig snuva, klåda i näsa och ögon(rinnande, kliande och röda). Vissa får även luftvägssymtom såsom rethosta, klåda i halsen och andnöd, en del får diffusa symtom som trötthet och huvudvärk. Det kan te sig som en förkylning men är kanske istället pollenallergi. Pollenallergi påverkar även koncentrationen och prestationsförmågan. Vid pollenallergi har man inte feber.

Testet, ett blodprov mäter om du är allergisk mot björk, hassel, gråal, sälg, vide och ek. Är testet positivt är man allergisk mot trädpollen, man kan ej se exakt vilket träd man är allergisk mot i testet.

Vad mäts i testet?

När kroppens immunsystem kommer i kontakt med pollen kan det bildas IgE-antikroppar(sensibilisering)I testet ser man om det finns IgE antikroppar mot björk, hassel, al, sälg, vide och ek

Vad visar testet?

Ju högra mängd antikroppar som finns i blodet ju större är risken att man har trädpollenallergi. För att säga att man har trädpollenallergi måste man både ha symtom vid kontakt med det allergiframkallande ämnet och förhöjda mängder av IgE i blodet.

Om man får ett positivt trädpollenallergitest och samtidigt har symtom under pollensäsongen så kan man följa pollenrapporter och på detta sätt räkna ut vilket typ av träd man är allergisk mot med hjälp av geografi och tidsperiod. Se pollenkontroll.se, pollenrapporten.se

Behandling av gräspollenallergi?

Det finns inget bot mot pollenallergi just nu. Man skall försöka undvika det allergifrämjande ämnet om man kan. För de flesta hjälper receptfria allergiläkemedel för att minska och lindra symtomen.

Vid svårare fall av allergi kontaktas ordinarie sjukvård för att få receptbelagda läkemedel.

Pris 710 kr

Gräspollenallergi-test

Besväras du under vår och sommarmånaderna av rinnande och kliande näsa, nysningar och mildare andningsbesvär ? Då kan du vara allergisk mot gräspollen. Gräspollen kommer under maj månad och ger då symtom. Koncentrationen av gräspollen är som högst under juni och juli och avtar efter september månad.

Symtom på pollenallergi, nästäppa, vattning snuva, klåda i näsa och ögon(rinnande, kliande och röda). Vissa får även luftvägssymtom såsom rethosta, klåda i halsen och andnöd, en del får diffusa symtom som trötthet och huvudvärk. Det kan te sig som en förkylning men är kanske istället pollenallergi. Pollenallergi påverkar även koncentrationsförmågan och prestationsförmågan. Vid pollenallergi har man inte feber.

Testet, ett blodprov mäter om du är allergisk mot timotej, råg, luddtåtel, eng rajgräs, vårbrodd. Är testet positivt är man allergisk mot gräspollen, man kan ej se exakt vilket gräs man är allergisk mot.

Vad mäts i testet?

När kroppens immunsystem kommer i kontakt med pollen kan det bildas IgE-antikroppar(sensibilisering)I testet ser man om det finns IgE antikroppar mot timotej, råg, luddtåtel, eng rajgräs, vårbrodd

Vad visar testet?

Ju högra mängd antikroppar som finns i blodet ju större är risken att man har gräspollen allergi. För att säga att man har gräspollenallergi måste man både ha symtom vid kontakt med det allergiframkallande ämnet och förhöjda mängder av IgE i blodet.

Om man får ett positivt gräspollenallergitest och samtidigt har symtom under pollensäsongen så kan man följa pollenrapporter och på detta sätt räkna ut vilket typ av gräs man är allergisk mot med hjälp av geografi och tidsperiod. Se pollenkontroll.se, pollenrapporten.se

Behandling av gräspollenallergi?

Det finns inget bot mot pollenallergi just nu. Man skall försöka undvika det allergifrämjande ämnet om man kan. För de flesta hjälper receptfria allergiläkemedel för att minska och lindra symtomen.

Vid svårare fall av allergi kontaktas ordinarie sjukvård för att få receptbelagda läkemedel.

Pris 710 kr

Företagare

Vi vill hjälpa dig som företagare att minska smittspridningen av Covid-19 genom att skräddarsy provtagningsmöjligheter till ert företag. Enligt överenskommelse kan vi komma ut till ert företag för provtagning.

Maila förfrågan till info@prosyrror.se och se prosyrror.se

Antikroppstest / Snabbtest

Quicktest antibody covid-19

Testet påvisar förekomsten av antikroppar (IgG/IgM) och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Snabbtest via ett stick i fingret. Svar fås efter 15 minuter.

Pris 500 kr (utan intyg / with travel certificate)

Pris 700 kr (med intyg)

Antikroppstest Covid-19

Venöst blodprov för test mot antikroppar (IgG) mot Covid-19

Testet påvisar förekomsten av antikroppar (IgG) och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas venöst, dvs. blodprov tas i armvecket. Dina resultat kommer förmedlas inom 2 arbetsdagar.

Immunitet innebär dels minskad risk att smittas själv och därmed föra smittan vidare men också möjlighet att umgås med andra på ett säkrare sätt. I alla situationer gäller dock att fortsätta följa generella smittskyddsåtgärder och riktlinjer.

Läs mer...

Ett antikroppstest kan tas av dig som tidigare har haft symtom som kan stämma med covid-19. Du behöver vänta i minst 14 dagar efter att du blivit helt frisk innan du lämnar provet, så att antikroppar hunnit utvecklas i nivåer som kan mätas.

Provet kan tas från 15 år.

Ta med giltig legitimation.

Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se

Pris 600 kr

700 kr inkl reseintyg (Engelska) som skickas 1-2 dagar efter provtagning.

For travellers

Viktig information för dig som ska resa

Observera att du själv måste ansvara för vilken typ av test du ska boka och när.

All countries require proof of negative Covid test.

You can find the rules on www.swedenabroad.se. https://www.swedenabroad.se/

You can also contact your airline or embassy.

You must check the rules yourself.

We only perform the test you book and issue the travel certificate against a negative result on our own test.

We do not take any responsibility for extra costs if you test positive and have to cancel your flights and reservations.

You must be free of symptoms from Covid-19 to take a test.

You must make an appointment.

No drop-in allowed for safety reasons.

RT-PCR-test med reseintyg

PCR-test för pågående infektion av SARS-CoV-2 (Covid-19). Provet analyseras på labb och intyget skickas via säker e-post kvällen efter provtagning. Inom 34 timmar (Vid särskilda fall morgonen därpå) Intyget är försett med QR kod.

Kund ansvarar själv för att ta reda på vilken typ av provtagning och vilka tidsgränser som gäller för dennes behov.

Observera! Det är DITT ansvar att ta reda på vilka intyg som behövs för just DIN resa. Vi på PROSYRROR ansvarar endast för själva provtagningen.

Se mer information om bokning och provtagningen på covidlabs.se

Kontakt: info@covidlabs.se

RT-PCR-test/travel certificate

PCR test for ongoing infection of SARS-CoV-2 (Covid-19). The sample is analyzed in a lab and the certificate is sent via secure e-mail in the evening one day after sampling. Within 34 hours (In special cases the morning after) Certificate with QR code.

The customer is responsible for finding out what type of sampling and what time limits apply to his/her needs. The nurse att PROSYRROR is just responsible for taking the test.

See more information about the test at covidlabs.se

Contact: info@covidlabs.se

PCR test pris 1595 kr

Antigentest/Snabbtest

Vi erbjuder antigentest/snabbtest (lateral flow test) inklusive friskhets-/reseintyg på engelska för dig som behöver kunna visa att du inte har en pågående infektion av SARS-CoV-2 (Covid-19).

Antigentestet analyseras direkt efter ditt besök och analysen tar cirka 15 minuter. Du får med dig intyget i handen efter besöket. (OBS! Endast godkänt av vissa länder.)

Antigentest/Quicktest

We offer antigentests/quicktests (lateral flow test) including a Health- and travel-certificate in english that verifies that you do not have an ongoing infection with Covid-19 at the time of the test.

The test is analyzed at the clinic and after 15 minutes you will receive the test-result and the certificate. (Attn: Approved only by certain countries)

Antigentest pris 800 kr

Se mer information om bokning och provtagningen på prosyrror.se

Kontakt: info@prosyrror.se

Rapid antigen-test

Information om provtagningen

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För mer information läs mer på:

www.folkhalsomyndigheten.se/

Blodgruppering

Via ett blodprov i armen görs en blodgruppsbestämning och svar kommer på din mail inom några dagar.

Pris 450 kr

Hälsokontroll med blodprover

Är du intresserad av att själv ta ansvar för din hälsa? Vi samarbetar med ENCIA via flera digitala vårdgivare och internetbaserade provtagningstjänster där du själv kan köpa hälsotester.

bild blodprov

Efter att du beställt och betalat din test hos vårdgivaren bokar du tid för provtagningen på vår mottagning. Observera att tidsbokningen sker via en länk på vårdgivarens egen sida.

Läs mer nedan om våra samarbetspartners.

Så här gör du:

1. Beställ hälsotestet på digitala vårdgivarens sida.

2. Betala för hälsotestet på digitala vårdgivarens sida.

3. Boka din tid för hälsotestet via länk på digitala vårdgivarens sida.

Egna injektioner

Ibland kan man behöva hjälp med att få en injektion av ett redan ordinerat läkemedel. Tex B-vitamin eller p-spruta. Mot uppvisande av ordination kan du få hjälp på mottagningen med detta.

Pris 200 kr

Suturer/Sår

För dig som väljer att gå till en privat mottagning hellre än till vårdcentralen hjälper vi även till med att ta bort stygn och lägga om sår. Boka in en dubbeltid (30 min) så har vi gott om tid. Notera gärna vilken typ av sår/hur många stygn det är.

Pris 395 kr

Våra Vaccinationer

WHAT ABOUT COVID VACCINATION?

We do NOT give Covid-vaccine!

We do NOT issue vaccination-certificates!

BÄLTROS/HERPES ZOSTER/HELVETESELD

Vaccinet Shingrix mot Bältros. Shingrix är ett nytt bältrosvaccin med dubbelt så hög skyddseffekt som tidigare bältrosvaccin, och ger över 90 procent skydd oavsett ålder.

Antal doser: För att uppnå maximalt skydd krävs två doser av Shingrix, med 2 månaders intervall. 2 doser ger dig skydd i upp till fyra år, oftast längre.

Bältros/Herpes Zoster är en smärtsam virussjukdom som drabbar dig som tidigare haft vattkoppor. Bältros ger typiskt smärtsamma utslag med blåsor som bildar sårskorpor inom 7–10 dagar. Läs mer om Bältros på www.vaccin.se

Pris 2400 kr/dos

LUNGINFLAMMATION

Många känner inte till att man kan vaccinera sig mot den infektionssjukdom som leder till flest dödsfall i Europa; lunginflammation orsakad av pneumokocker. Den här bakterien kan också leda till bihåleinflammation, öroninflammation, blodförgiftning och infektion i leder Infektioner från pneumokocker drabbar huvudsakligen små barn och äldre vuxna. 

Lunginflammation kommer ofta som en komplikation efter förkylning eller influensa. Några av symptomen är hosta, feber och bröstsmärta med andningspåverkan. Läkningstiden kan vara lång, och med antibiotikabehandling kan det ta upp till en månad. Vissa blir svårare drabbade och behöver sjukhusvård. 

Risken att drabbas ökar redan vid 50 års ålder eller om man tillhör någon riskgrupp (oavsett ålder);

bild blodprov

Du som är frisk dvs inte tillhör någon av riskgrupperna (se ovan) och inte är vaccinerad sedan tidigare mot pneumokockinfektion, får en spruta Pneumovax som sedan inte behöver upprepas. Pris 425 kr

Du som tillhör någon av riskgrupperna får en spruta Prevenar pris 825 kr följt av en spruta Pneumovax pris 425 kr efter minst 2 månader. 

SÄSONGSINFLUENSA

Ung som äldre, du kan skydda dig mot influensa.

Influensavirus förändras ständigt genom mutationer. Det finns också flera olika sorters influensa. Därför kan man drabbas av influensa många gånger under livet, och det är också en anledning till att man måste vaccinera sig varje år för att få skydd. Personer över 65 år, gravida efter vecka 16 samt personer i riskgrupp (se nedan) bör vaccinera sig mot säsongsinfluensa varje år.

Den som inte hör till en riskgrupp, men vill undvika att bli sjuk, kan också vaccinera sig. 

Pris 325 kr

TBE - Fästingöverförd hjärninflammation

Vaccinera dig och din familj i höst och var skyddad mot TBE inför sommaren 2021!

TBE är en virussjukdom som sprids av fästingar. De flesta som smittas blir friska men upp till en tredjedel får en inflammation i hjärnan eller hjärnhinnorna. Så mycket som en tredjedel av de drabbade kan få långdragna eller livslånga besvär i form av svår trötthet, minnesstörningar och ibland även förlamningar och i värsta fall dödsfall.

Det tar ca fyra till tio dagar eller upp till en månad från smittotillfället tills att du blir sjuk. Det är vanlig att få några av följande symtom.

 • Huvudvärk
 • Muskelvärk
 • Trötthet
 • Feber

Vaccination rekommenderas personer som bor i riskområden, de som reser i Sverige och utomlands och de som vistas mycket i skog och mark.

Vaccination mot TBE består av 3 doser för dig under 50 år för dig över 50 år fyra doser, efter det underhållsdoser.

​Amning utgör inget hinder för vaccination, varken för modern eller barnet. Vaccination under graviditet kan göras om risken att insjukna i TBE är hög just under den tiden. Annars kan det vänta till efter förlossningen.

Pris vuxna och barn (1år -15 år) 430 kr/dos

www.fasting.nu

HPV - Humant papillomvirus

Du kan vaccinera dig som vuxen.

Vaccination för vuxna och ungdomar över 14 år. Hpv är ett mycket vanligt virus och kan i sällsynta fall orsaka cancer i underlivet hos både kvinnor och män.

1177 - Vaccination mot hpv/

För att vaccinet ska ha effekt ska du inte redan vara smittad med HPV. Därför är det bäst att du vaccinerar dig innan du har haft sex med någon annan, men du kan vaccinera dig även om du har haft sex. Skulle du ha blivit smittad av en virustyp innan vaccinationen, får du ändå skydd mot de andra typerna som vaccinet skyddar mot och som du inte blivit smittad av. Dessutom får du ett förstärkt skydd mot att bli infekterad igen med samma virustyp.

Vaccinet skyddar mot sju typer av HPV som orsakar cancer och mot två typer som orsaker vårtor i underlivet.

Är du 15 år och äldre vaccineras du vid tre tillfällen. 0, 2, 6 månader

Gardasil 9, 2200 kr/dos

Estetiska injektioner

Rynkbehandling & Injektionsbehandling med Botulinumtoxin

Bocouture/Botox

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande ämne, som vid en injektionsbehandling blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman som bildar rynkor, fåror och linjer. Linjer och rynkor som skapats av ålder, rökning, ärftlighet, eller att du ofta rynkar pannan och ögonen exempelvis kisar mot solen. Resultatet av behandlingen blir att linjerna mjukas upp och blir mindre synliga och huden blir slätare.

Botulinumtoxin-injektion är en säker behandling som väl utförd ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Behandling bla för kråksparkar/skrattrynkor, glabella, argrynkan, panna, ögonbrynslyft, rökrynkor, grop i haka, rökrynkor/läpprynkor, lip flip mm.

I regel utförs behandlingen på redan befintliga rynkor och linjer. Men ibland kan förebyggande behandling vara lämplig om man har utpräglade anlag för att utveckla markerade rynkor eller en mycket aktiv ansiktsmuskulatur.

Effekten av Bocouture/Botox börjar märkas efter cirka en till två veckor. Efter två till tre veckor har man full effekt som sitter i ca fyra/fem månader. Effekten avtar sedan succesivt. Ett återbesök görs alltid efter 2-3 veckor med förstagångskunder för att kontrollera effekten. Eventuellt görs då en mindre korrigering som ingår i priset.

Före behandlingen: För att minimera risken för blånader efter behandlingen med Bocouture/Botox, ska du undvika preparat av acetylsalisylsyra som exempelvis Treo och Magnesyl, NSAID-preparat som Ibumetin, Ipren och Voltaren eller kosttillskott Omega 3 någon vecka före behandlingen.

Efter behandlingen rekommenderas inte att använda smink eller utföra kraftig fysisk aktivitet de närmsta 12 timmarna. Vi avråder också från solning och bastubad de följande två veckorna efter behandling.

OBS! Boka 2 st tider i tidboken!

Pris ett område 2900 kr
Pris två områden 4300 kr

Bild bocouture Bild på vacker kvinna

Botulinumtoxin - behandling mot armsvett

Medicinsk behandling mot besvärande/hög/onaturlig svettproduktion. Botulinumtoxin är en effektiv behandling mot armsvett.

Effekt fås inom 1 v och effekten kvarstår 6-12 månader (individuellt).

Sjuksköterskan injicerar ytligt i huden med små tunna nålar. Injektion i armhålor gör inte särskilt ont. Är man känslig kan EMLA kräm strykas på ca 1 timme innan behandlingen.

Raka gärna armhålorna två dagar innan behandlingen och avstå deodorant och absolut torr eller liknande på behandlingsdagen.

Behandlingen upprepas tidigast efter 3 månader men oftast efter 6-9 månader eller glesare. Om besvären återkommer görs en ny behandling.

OBS Man bör inte vara gravid eller ammande och inte heller ha en neurologisk sjukdom med nedsatt muskelkraft.

OBS! Boka 4 st tider i tidboken!

Pris 4500 kr

Fettreducering

PROSTROLANE INNER B

Har du svårt att bli av med din dubbelhaka eller kärlekshandtag trots hälsosam livsstil?

Behandlingsområden bla

Boka Fettreducering och huduppstramning med Prostrolane Inner-B – ett biverkningsfritt injektionsmedel med dubbel effekt Prostrolane Inner-B är den första injicerbara gelén med verksamma peptider som effektivt reducerar fett. Produkten verkar på alla fettlager i både kropp och ansikte samt på celluliter. Behandlingen medför inget större obehag och ingen bedövning behövs. Med Prostrolane inner B kan man punktbränna fettansamlingar som är svåra att nå med träning och hälsosam kost. - Den patenterade teknologin ger dubbel effekt då den både är fettreducerande och uppstramande, samt stärker hudens elasticitet. Indikationer:

 • Minskning av lokal fettvävnad
 • Stimulering av naturlig lipolys och reduktion av lipogenes
 • Förbättrar hudens elasticitet och reducerar fettceller redan efter 2-4 behandlingar, 2-4 behandlingar rekommenderas med 2-3 veckors intervall. (Antalet behandlingar är individuellt). Antalet behandlingstillfällen varierar beroende på ålder, fettmängd och levnadssätt. Resultatet är långvariga vid en upprätthållen sund livsstil.

Pris per injektion (2ml)

1st 2500 kr 2 st 4700 kr, 3 st 6700 kr, 4 st 7800 kr

Bild fettreducering områden

Hudvård

Vi är stolta återförsäljare för c/o Gerd.

Ekologiska hud och kroppsvårdande produkter från Svenska Lappland med egen fabrik i Jokkmokk.

Produkterna har en naturlig bas från norrländska bär, blåbär, lingon, hjortron, utan kemikalier och parabener, fantastiska hudvårdsprodukter som återfuktar, skyddar och bevarar. Alla produkter är 100 % nedbrytbara i naturen. Ett ekologiskt skönhetsmärke som vi kan stå för som säljs på mottagningen och kan skickas med post. Maila info@prosyrror.se

 • skincloudberry
 • mrshave
 • sensitiveskin

Samtal/Coachning

Samtal 650 kr/tim

Livscoachning Nystartspris 350 kr/tim

Klinisk hypnos 750 kr/tim

Sorgebearbetning 650 kr/tim


Läs mer om tjänsterna på

https://www.livsstrategiernorrland.com/

Obs! Skriv i bokningsinformationen vilken tjänst du bokar!

I samarbete med:

Logotype CovidLabs Logotype Encia Logotype Synlab