Bemanning 

Vill du bli konsult?

Dags att byta arbetsgivare? Vi har stor efterfrågan på kompetenta sjuksköterskor som kan ta uppdrag på kortare eller längre tid inom alla typer av verksamheter i vårdsektorn.

Läs mer...

Söker ni personal?

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering. Vi ser till att ni får erfarna och kunniga medarbetare inom ett brett antal kompetenser.

Läs mer...

Frihet att välja när du vill jobba?

Bli konsultsjuksköterska!

Vi bemannar Norrland!

Mindre bemanningsföretag med hjärta för Norrland

Vi som ägare av PROSYRROR har många års erfarenhet som sjuksköterska och distriktssköterska inom olika områden inom hälso- och sjukvård. Vi är ett mindre bemanningsföretag och värdesätter personlig kontakt och har ett team av konsulter med en stark sammanhållning.

Vill du bli med i vårt härliga team PROSYRROR och bemanna sjukvården med proffsiga sjuksköterskor? Vår uppgift är att ge en god och säker vård till alla som har behov av den. I trakterna kring Sundsvall och norrut i vårt vackra land. Vi vägleder och utbildar dig vid behov och stöttar dig på ditt nya uppdrag. Så klart tjänar du bra och får bra villkor. Maila din intresseanmälan och CV på info@prosyrror.se

Bli konsult på heltid, deltid eller vid sidan av ditt ordinarie arbete. Vi börjar redan planera för vår och sommar 2021 Välkommen med din intresseanmälan. Info@prosyrror.se Vi ringer sedan upp dig och planerar vidare.

Lediga uppdrag / Nyheter

2021-05-29 - SOMMARUPPDRAG

Vi söker sjuksköterskor inför sommaren till hemsjukvård och särskilt boende i Sundsvalls kommun, Härnösands kommun, Kramfors kommun, Sollefteå kommun och Ånge kommun.

Välkommen till oss!

Kontakta Ann 0738-21 11 04, info@prosyrror.se

Vi står för resa och boende om behov finns.
2021-05-22

Sjuksköterskor sökes till välbetalda uppdrag i sommar! mmaruppdrag finns i Ånge, Kramfors och Sollefteå kommun. Särskilt boende och hemsjukvård.
SJUKSKÖTERSKOR sökes för hyruppdrag i Sundsvalls kommun!

I Sundsvalls kommun till arbete i vård- och omsorgsförvaltningen, äldreomsorg och hemsjukvård. Vi söker personal till våra geografiska områden Väst, Syd och Nord. I nuläget kan vi ej specificera exakt vilken placering man får, det återkommer vi i nästa steg.

Behovet är omgående med möjlighet till förlängning.

Arbetstider: Måndag-fredag, dagtid 7-16, lunch 60 min. Helgtjänstgöring ingår när/om behov uppstår. Intresserad av ett omväxlande och viktigt arbete med god lön och bra villkor, du behövs. När kan och vill du arbeta? Dagar? Veckor? Månader? Du bestämmer! 👑.

Kontakta Ann dsk info@prosyrror.se, mobil 0738211104

stetoskåp


2020-12-21 / Sundsvall

Sjuksköterskor som vill vaccinera? Läs mer...
2020-11-24 / Sundsvall

AKUT! Omgående behov (dag, kväll, natt och helg) av flertalet undersköterskor USK till hemtjänst och särskilt boende i Sundsvalls kommun från och med NU och framåt. BRA LÖN utlovas! Ring Ann 070-408 77 25
2020-11-24 / Sundsvall

Vi söker sjuksköterskor för hyruppdrag i Sundsvalls kommun omgående i vinter och vår. Vi behöver ligga steget före i dessa oroliga tider med Corona. Vi vill kunna erbjuda kommunerna flexibla, kompetenta sjuksköterskor som kan stötta upp i vinter och ge en god och säker vård till alla behövande. Är du en av dem? Frihet och val, flexibilitet med god lön för din insats.
2020-11-24 / Bollnäs

Nattsjuksköterska sökes till hemsjukvården i Bollnäs Vi söker erfaren sjuksköterska till hemsjukvården i Bollnäs kommun. På avdelningen som är ett ordinärt boende arbetar idag 11 sjuksköterskor och under natten ansvarar 3 sjuksköterskor tillsammans för omvårdnad, undersökning och samordning av medicinska insatser. Dokumentation sker i journalsystemet Treserva.

Uppdraget är på deltid och sträcker sig från 2020-12-04-2021-01-16 För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du:

Vi står för resa och boende. Välkommen med din intresseansökan så ringer vi upp. info@prosyrror.se
2020-11-24 / Östersund

Distriktssköterskor sökes till hemsjukvården i vackra snösäkra Östersund vi kan erbjuda hög lön, boende och resa betald. Välkommen omgående med din intresseanmälan.

22/12 - En DSK till resursteamet

23/12 - En DSK till område Lit

24/12 - Julafton Kl 18-08.30

29/12 - En DSK till område Torvalla

30/12 - En DSK till område Brunflo

NYÅR! - DSK över nyår, på område Kväll/Natt

28/12 - Kl 17-01

30/12 - Kl 18-08.30

31/12- Kl 16-24
Sjuksköterskor som vill vaccinera?

Det kommer inte att finnas tillräckligt med personal när vaccineringen mot Covid-19 startar, därför gör nu vi på prosyrror en intressekoll för att se vilka av er sjuksköterskor som skulle vara intresserade av vaccineringsuppdrag framöver. Om du är intresserad så berätta när du kan och är ledig för arbete i Sundsvalls området. Vi kommer att behöva vara många som vaccinerar och när och vart vet vi inte än.

Välkommen med din intresseanmälan, inget är bindande. info@prosyrror.se

Sköterskor, vaccinationer

Vill du bli konsult?

Dags att byta arbetsgivare? Vi har stor efterfrågan på kompetenta sjuksköterskor som kan ta uppdrag på kortare eller längre tid inom alla typer av verksamheter i vårdsektorn.

Försäkringar & Tjänstepension

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under din tid som konsult via oss. Därför har vi försäkringar som medför att om en olycka sker är du är försäkrad under hela din arbetsdag och har möjlighet till ersättning.

Tjänstepension är något vi erbjuder till våra konsulter genom liknande upplägg som kollektivavtalade lösningar.

Förväntningar på dig

PROSYRROR vill arbeta med konsulter som har det rätta hjärtat och som strävar efter att göra sjukvården bättre och tryggare för de människor som som är i behov av och behöver den. Tillsammans bidrar vi till att samhället blir en bättre och tryggare plats för alla.

Du erbjuds en flexibel och välbetald tjänst hos oss.

Som konsult hos oss är du vårt ansikte utåt och förväntas agera professionellt i din yrkesroll. Du skall ha goda kunskaper i det Svenska språket, både i tal och skrift. Du är självständig både ensam och i grupp och har god samarbetsförmåga. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.

Du väljer själv vart och när du vill arbeta utifrån de uppdrag vi har i mellersta och norra Sverige.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som söker och planerar nya uppdrag och erfarenheter. Du är kanske ny och nyfiken på bemanning och vill veta mer?

Söker ni personal?

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering. Vi ser till att ni får erfarna och kunniga medarbetare inom ett brett antal kompetenser.

Vi är noggranna när vi anställer våra sjuksköterskor. Alla vi anställer är legitimerade och har minst två års erfarenhet. Personliga intervjuer och kontroller via Socialstyrelsen och Ansvarsnämnden utförs alltid innan anställning.

Våra sjuksköterskor är erfarna och trygga i sin yrkesroll. De kan alltid jobba hos våra kunder utan vidare introduktion.

Vi ser en ökad brist på legitimerad personal inom vården och vi vill bidra med att leverera kompetent personal med glädje och kunskap till hälso och sjukvården.